Flickan i rummet närmast toan

Sedan i mitten av juni tillhör lillebror L också vår familj och eftersom han nyligen fyllde 4 år var det nu dags för 4-årskontroll hos BVC aka Barnhälsovården. Vi var där idag han och jag och när vi var klara och på väg hemåt igen frågade jag honom vad han tyckte var roligast. ”Leka med polismotorcykeln!” svarade han glatt men bestämt. Det var alltså det han gjorde i väntrummet före och efter själva besöket…

Det jag tyckte var helt klart roligast var när sköterskan bad honom rita lite och han började rita oss i familjen. Efter sambon, mig och hundarna var det dags att ge storasyster Cassandra sin plats på pappret och Lillebror informerar således oss om att han ska rita Cassi nu.  Sköterskan frågar då honom vem Cassi är, om det är en av hundarna kanske? Då tittar han irriterat på henne och utbrister: nej Cassi är ingen hund ju, hon är faktiskt den flickan som bor i rummet närmast toan!!!

~ av susalull på 2010/10/29.

4 svar to “Flickan i rummet närmast toan”

  1. Men vad sött!!! 🙂 -Ja, det är klart att det är Cassi! 🙂

  2. Visst är det! 🙂

  3. Vad gulligt!! Bra att han gillar den där polismotorcykeln, det kanske är en blivande kollega 😉 Visste för övrigt inte att du var sambo, vad mysigt!!

    Kram

  4. Sandra: Vem vet? Kanske blir Lillebror en good cop i framtiden, precis som du!!! 😉

Lämna en kommentar